Tässä vinkkejä kakkukuvan tekoon.

Eli tarvikkeet olis seuraavan laiset. Kaulin,sokerimassa tai jokin muu massa,tomusokeriaja sihti jolla saa kokkareet pois,,leivinpaperi, jokin teräväpäinen  esim: kynä ei saa kuitenkaan olla liian terävä ettei mene paperin läpi ,kuva tulostettuna paperille. jotkut piirtää kuvan läpi leivinpaperiin,mutta se on niin herkkä hajoomaan että piirrän kuvan suoraan paperin läpi.

Kun välineet on valmiina ja massa kaulittu sopivan ohueksi niin kuva asetetaan päälle ja aloitetaan piirtäminen.Massa on pehmeää joten sekin vaikuttaa siihen että paperi menee herkästi rikki, joten rauhallisesti tai antaa massan kovettua hetken. Pehmeään massaan jää viivat herkemmin kuin kovettuneeseen jolloin rajat ovat selkeämmät. Tätä voi omien miltymysten mukaan soveltaa.

Tässä olen jo leikannut ylimääräiset pois ja rajat näkyy aika selkeästi jopa tässä kuvassa. Tästä tein aika pienen kun kakusta ei tule kovin suurta. Kuvan täytyy jäädä hieman pienemmäksi kuin kakku itse on muuten pursotukset valuu herkästi alas.

Ääriviivat tein mustalla elintarviketussilla. Viivojen ei aina tarvi olla mustat niitäkin voi soveltaa riippuen väreistä joita aikoo käyttää. Aina ei musta sovi

Lopuksi väritetään kuva. Tomuväreillä tai niin kuin tämä kuva on väritetty elintarvike tusseilla. Pastaväritkin on oikein hyviä värjäämiseen.Laitan tänne myöhemmin kuvan kakusta johon tämä kuva kuuluu.

Tänne lopuksi viellä kiitokset kaikille jotka ovat käyneet katselemassa tuotoksiani ja erityis KIITOS kaikille ihanille jotka ovat myös kommentoineet. Kommentit piristävät aina mieltä.

MUKAVAA SYKSYÄ KAIKILLE