Laitan tänne erikseen kakun täytteitä niin löytyy helpommin. Kaikki täytteet riittää normaali kokoisen kakkuun yhteen väliin( 24cm ). Riippuen siitä kuinka paksun täyte kerroksen haluaa. Mulla on aina reilusti täytteitä. TÄYTTEISIIN VOI LISÄTÄ SOKERIA NOIN 1DL JOS TUNTUU SILTÄ. Itse en välitä niin makeista kakuista ni harvemmin laitan sokeria, jotku täytteet vaati vähän lisää ,mut suurin osa on sen verran makeita että oma makeus riitää.

SITRUUNA

1 flora vispi

½-1 sitruunan mehu

100g sitruuna tuorejuustoa

1dl appelsiini jogurttia

1dl rahkaa

1dl sokeria

1tl vanilijasokeria

Laita liivatteet likoomaan. Purista sitruuna.Vatkaa flora.Sekoita juusto,rahka, jogurtti ja sokerit.Kiehauta sitruunan mehu ja sekoita siihen liivatteet.Sekoita joukkoon.

 

 

 

MANSIKKA VANILIJA

1 prk flora vanilla

½ prk vanilija rahkaa

½ prk vanilija tuorejuustoa

3 dl mansikoita

6 liivatetta

Toimi kuten mustikka valkosuklaa täytteen kanssa. Tähän ei kuulu valkosuklaa.Vanilijat voi korveta maustamattomilla versiolla niin saa tavallisen mansikka täytteen.

 

 

 MUSTIKKA VALKOSUKLAA

1 flora vispi

100g rahkaa

100g vanilija tuorejuustoa

2 dl mustikoita

1 levy valkosuklaata

5 liivatetta

Sulata mustikat. Laita liivatteet likoomaan kylmään veteen. Vatkaa flora ja sekoita huoneen lämpöiset juusto ja rahka sekaan. sulata suklaa ja sekoita joukkoon. Ota noin puolet mustikoista ja lämmitä kuumaksi niin että liivatteet sulaa joukkoon. sekoita loppupuoli mustikoista kylmänä joukkoon ja loput ,kun liivatteet ovat kokonaan sulaneet mustikoiden sekaan.Täytteeseen saa vanilija makua kun vaihtaa flora vanillaan ja vanilija rahkaan.

 

 

TUPLASUKLAA

1  flora vispi

100g  rahkaa

100g maustamaton tuorejuusto

3 duple nougat patukkaa

3 liivatetta

1 rkl vettä

Laita liivatteet likoomaan kylmään veteen.Ota juusto ja rahka hyvissä ajoin huoneen lämpöön.Jääkaappi kylmät sekottuu huonosti.  Vatkaa flora vispi ja sekoita juusto ja rahka kerma vaahtoon.Sulata suklaat ja sekoita joukkoon. Kiehauta vesi tilkka.  Purista liivatteista ylimääräset vedet ja sulata kuumaan veteen.

LAKRITSI

noin 125 g lakritsitoffeeta
2 dl kuohukermaa
1 dl rahkaa
1½ dl flora vispiä
4 liivatetta
½ dl vettä


Laita liivatteet likoomaan kylmään vetee.
Sulata lakut kuohukermaan ja anna hyytyä jääkaapissa mieluusti yön yli.
Vatkaa lakukerma vaahdoksi ja toisessa kipossa floravispi. Sekoita molemmat vaahdot ja lisää joukkoon rahka.
Purista liivatteet ja sulata ½ dl lämmintä vettä. Sekoita huolellisesti lakuvaahtoon.
Jos haluat täytteestä tönkömpää lisää liivatteiden määrää, lisää myös veden määrää , että varmasti liivatteet sulaa joukkoon.
Tässä ohjeessa olen käyttänyt Finnsweet oy:n lakritsitoffeeta. ( löytyi meillä päin Hong kong:ista.) Sekä yhden patukan kick lakua.
Tämä ohje riittää noin 24 cm halkaisijaltaan olevan kakun molempii väleihin.